Nettie ter Haar - eigenaresse Fijn!

Fijn! Nettie ter Haar

Nettie ter Haar

Na jarenlang voor de thuiszorg de cursus Fit en Gezond Zwanger te hebben gegeven is de tijd daar om zelf verder te gaan met Fijn! Zwangerschapsgym, Babymassage,Coaching en Workshops.

Ik ben Nettie ter Haar, docente bewegingsonderwijs en gespecialiseerd in de doelgroep zwangeren en jonge moeders. Daarnaast ben ik ook vakdocent babymassage. Ik ben moeder van 3 kinderen. Zij zijn inmiddels 18,16 en 13 jaar oud.

Het is fantastisch om zwangeren en jonge moeders in deze bijzondere fase te kunnen begeleiden. Er gebeurt van alles op het lichamelijke en mentale vlak. Het is zo mooi om aan het einde van de cursus stabiele en blije moeders te zien, die hebben leren omgaan met de veranderingen in hun leven en kunnen genieten van hun baby.

Ik ben aangesloten bij de KVLO ( Koninklijke Vereniging Lichamelijke Opvoeding) en bij de VSD ( vakgroep shantala docenten). Voor communicatie en coaching heb ik de NLP Practitioner gevolgd.

Met een flinke dosis levenservaring, mijn nieuwsgierigheid , betrokkenheid , enthousiasme en nuchterheid help ik je graag een stukje op weg.

Bovendien laat ik mij regelmatig door professionals bijscholen.

 

Wil je meer informatie of is iets onduidelijk laat het me weten!

Contact met Nettie

 

Zwangerschapsgym

Zoek je zwangerschapsgym in Leusden, Amersfoort, Vianen, Harderwijk of omgeving? Dan stellen wij ons graag voor. Wij zijn Fijn! Zwangerschapsgym & Babymassage.

Lees meer

Babymassage

Rust en vertrouwen aan je pasgeboren baby meegeven? Door Babymassage leer je de lichaamstaal van je baby verstaan.

Lees meer

Contact met Fijn!

Fijn! Zwangerschapsgym & Babymassage

Nettie ter Haar
M: 06-23579519
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie over mij en Fijn! Zie ook:

linkedin

like facebook

Nieuwsgierig? Bel

06-23579519

 

Privacy policy